sobota 28. ledna 2012

Ocenění

Ahoj,
přeji vám všem krásný víkend. I když vím, že příspěvky o udělených oceněních se to tady teď jen hemží, nedá mi to, abych se opět nepochlubila. Každého ocenění si totiž velice vážím a udělá mi vždycky ohromnou radost. Mám pocit, že existuje strašná spousta šikovných ženských a jejich krásných blogů, že se někdy až červenám, protože mám pocit, že si prostě ocenění vůbec nezasloužím.
Jedno jsem dostala od Janičky Co mne baví....
A další od Emily ...nostalgia...
Moc oboum děkuji a ocenění posílám Vám všem, které tak ráda navštěvuji, za to, že nejen krásně tvoříte, ale ještě si  dáte tu práci, že vaše tvoření krásně nafotíte a umístíte na blog, abychom se my ostatní mohly potěšit a inspirovat.

     Hezký víkend

úterý 24. ledna 2012

Co mě potěšilo

Ahoj,
včera se mi podařilo najít místo pro druhou starou váhu na skříni s porcelánem.


Je to váha na 10 kg, takže je dost těžká. Snad se mi do toho porcelánu nepropadne. Doufám, že se mi podaří sehnat pár závaží, líbily by se mi na ní jako dekorace.

Včera jsem také našla ocenění od milé Nik.

Určitě k ní nakoukněte. Má krásný blog plný nejen úžasných věciček ze starých látek a starého dřevěného nábytku.

Druhým oceněním mě překvapila Michaela.
Toto krásné ocenění, které vytvořila sama Michaela, bych tu ráda nechala pro vás všechny, které chodíte ke mě na návštěvu a občas i zanecháte milý komentář. Vždycky mě to nabije novou energií k tomu zase něco vymyslet, abych vám měla zase co ukázat.

sobota 21. ledna 2012

Ocenění

Ahoj,
včera jsem díky dvoum z Vás měla nádherný den. Můj blog totiž obdržel hned 2 ocenění. To první mi poslala milá a vtipná Lezarts.
Moc mě těší, když kohokoli osloví můj blog natolik, že jej zařadí mezi své pravidelně sledované. A to, že taková milá a kreativní osůbka ocenila můj blog mezi pár nejoblíbenějšími, mě těší ještě více. Moc mě těší, že mám tímto i já možnost ocenit další blogy, kam ráda chodím, a kde čerpám inspiraci.

A jako milou pozornost ho posílám dále:

Druhé ocenění pro nejoblíbenější blog mi poslala Jitka. 

Její blog Domov s nádechem nostalgie   je plný nádherných fotek a vkusných dekorací a jsem pyšná na to, že můj blog jí oslovuje natolik, že jej ocenila. Ocenění předávám dále do šikovných rukou:

Prosím všechny o dodržení pravidel, která jsou:
a) nech odkaz na svém blogu na osobu, která Tě ocenila
b) poslat ocenění dalším 5 oblíbeným blogům, které mají méně 200 následovatelů 
c) svým nominovaným blogům zanech zprávu o ocenění
d) vyvěs ocenění na svém blogu

     Mějte krásný víkend 

čtvrtek 19. ledna 2012

Háčkovaná čtvercová dečka



Ahoj,
ještě, že máme ty dlouhé zimní večery. A tak jsem si uháčkovala ještě tuhle dečku.
Mějte se krásně.

čtvrtek 12. ledna 2012

Náhradní chňapky

Protože z kulaté chňapky se stala podložka pod konvici, uháčkovala jsem chňapky náhradní.
Mějte se krásně

pondělí 9. ledna 2012

Kulatá podložka (chňapka)

Ahoj,
Blanka na svém blogu vystavila úžasně podrobný návod na kulatý polštářek. Tímto jí moc děkuji. Na blogy umístěné na blog.cz mi totiž už delší čas nejdou psát komentáře. Píše mi to "děsně srozumitenou nápovědu". Něco ve smyslu "Výsledná suma je nesprávná". Přesně si to nepamatuji. Chtěla jsem si to vyzkoušet na něčem menším a tak jsem se rozhodla uháčkovat chňapku. Nedaleko od konce mi to ale začalo na chňapku připadat takovém moc hutné a mohutné a už už jsem chtěla párat. Ještě jsem si mé dílo rozložila na kuchyňské lince a obklopena porcelánem, udeřila mě myšlenka. A tak mám krásnou podložku pod čajovou konvici. Možná by bylo hezké uháčkovat ještě menší jako podložky pod hrnečky.


     Mějte se krásně a děkuji za všechny vaše návštěvy a komentáře.

 

úterý 3. ledna 2012

Kulatá háčkovaná dečka

Ahoj,
zdravím vás všechny v novém roce. Ani přes Vánoce mi to nedalo, abych něco malého neuháčkovala. A tak vznikla tahle dečka.
Tady je i s jedním z dárečků, které jsem našla pod stromečkem. I když přiznávám, že v objednávce u Ježíška mám prsty já.
A přidávám ještě dvě fotky vánočních dekorací.
Jedna je z předsíně.

A druhá srdíčko vyšívané podle předlohy od Šárky, i když milou duší, která mi ho poslala byla Kateřina. Katko, ještě jednou moc děkuji. Vzor je to krásné a krásně se vyšívá, takže určitě se u nás ještě během roku objeví v nějaké jiné barvě.

Mějte se krásně a těším se na spoustu krásných setkání ať už tady u mě na blogu nebo u vás, kde čerpám tolik nikdy nekončící inspirace. Děkuji, že tu jste a dělíte se o vaše krásné nápady.